Anasayfa » Duyurular » Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU İlçemizi Ziyaret Etti.

Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU İlçemizi Ziyaret Etti.

18519517_1714546395505006_1719901105130615045_n

Elazığ İl Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU İlçemizi Ziyaret Etti
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere yanındaki heyet ile İlçemizi ziyaret eden Sayın Zorluoğlu’na İlçe Kaymakamımız Sayın Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanımız Sayın Ferit Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri eşlik ettiler.

İlçe merkezi ve köylerimizin sorunlarını yerinde incelemek üzere çok kapsamlı bir ziyaret düzenleyen ZORLUOĞLU, Bükardi ve Üçocak Beldelerindeki temaslarından sonra Hükümet Konağı toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların söz hakkı aldığı toplantıda ilçemizin bütün sorunları değerlendirmeye alındı. Hükümet Konağındaki çeşitli ikramlardan sonra Belediye Başkanımız Sayın Ferit YILDIRIM, İlçe Kaymakamımız Sayın Mevlüt ŞEKERCİ ve İl Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU için yaptırdığı halı üzerine fotoğraf dokuma portrelerini takdim etti. Sayın ZORLUOĞLU sonrasında ilçemizden ayrıldı.